Henter data...

Golf Måtte (90 X 150 cm) inkl. gummitee

Specialpris: 849 kr. Normalpris: 1.209 kr.
  Artikel nr
  NGDJD002
  Bestillingsvare - Sendes indenfor 1-2 uger Bestillingsvare - Sendes indenfor 1-2 uger
  • Gratis levering over 750 kr Vi tilbyder gratis forsendelse på ordrer over 750 kr (ekskl. fragt). Ordrer, der ikke når den gratis forsendelsesgrænse, vil være mellem 45-99 kr afhængigt af størrelsen på pakken.
  • Hurtig levering Vi tilstræber at behandle ordrer inden for 24 timer i løbet af hverdage. Leveringen tager normalt normalt 2-3 hverdage, hvis alle produkter er på lager. For bestillingsvare vil du se den foreløbige leveringstid ved kassen.

  Beskrivelse

  Denne golf måtte er det perfekte træningsredskab til at perfektionere dit golfsving hele året rundt derhjemme. Måtten måler 90 cm x 150 cm og har et hul i hver side til en gummitee (medfølger), så den passer til både højre- og venstrehåndsspillere. Det holdbare kunstgræs af høj kvalitet er 16 mm, hvilket giver en realistisk følelse og et realistisk udseende, der ligner fairway. Undersiden har en 5 mm tyk skumunderlag med skridsikker bagside, der forhindrer måtten i at bevæge sig og giver stødabsorbering.

  Detaljer

  Sku 244
  Pack1
  FargeGrøn
  MærkeNordicaGolf

  Bestiller du for over 750 kr (ekskl. fragt), får du gratis fragt i Danmark. Sædvanligvis sender vi din ordre med Schenker eller Posten, hvilket tager mellem 2 og 3 dage. Fragten koster mellem 45 kr og 99 kr. afhængigt af, hvor stor pakken er. Du får endda et sporingsnummer fra os, så du kan spore din pakke på nettet. • Brev fra 45 kr • Schenker 79 kr (levering direkte hjem) • Post 99 kr (afhentning på posthus).

  Vi tilbyder dig at skræddersy golfkøller uden ekstraomkostninger. Nemt og enkelt kan du skrive dine værdier ind i vores custom fit guide. Guiden fortæller dig, hvor lange golfkøller, du bør have, hvilken gripstørrelse samt hvilken type skaft, som du burde benytte. 20-30 % af alle golfere spiller med golfkøller, som ikke er tilpasset deres behov. Efter at du har lagt din bestilling hos os, bygger vi din ordre med de indstillinger, som passer præcist til dig. Har du altid spillet med standardgolfkøller og er tilfreds med det, behøver du ikke nogen justeringer – det er helt op til dig.