Henter data...

MATCHA PRIS

Prisen er vigtig! Vi bestræber os altid på at tilbyde gode priser og sikre, at du altid kan handle til konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi prismatching - det vil sige, at hvis du finder en bedre pris på præcis samme produkt et andet sted, matcher vi prisen.

Matchningen sker altid inden købet er gennemført, og hvor det kan styrkes, at der er tale om præcis samme produkt. Du kan se de fulde vilkår og betingelser nedenfor.


VILKÅR OG BETINGELSER

  • Vi prismatcher mod alle autoriserede forhandlere i Skandinavien, hvor prisen er angivet i din lokale valuta (inklusive tilsvarende forsendelsesmuligheder).
  • Vi skal ved hjælp af gyldig dokumentation kunne bekræfte, at varen er ægte, ny, ikke en del af en midlertidig kampagne/lageroprydning og er i nøjagtig samme design (model, størrelse, materiale, farve osv.).
  • Et gyldigt grundlag er f.eks. et direkte link til en anden detailhandlers hjemmeside med online salg, hvor den lavere pris er angivet. Det kan også være et aktuelt gyldigt tilbud. Et billede af en reklamekampagne, en udklippet e-mail eller lignende gælder ikke; den originale e-mail skal fremsendes, eller kampagnen skal verificeres.
  • Prismatching gælder kun før et køb og kan ikke påberåbes efter et køb. Husk derfor altid at kontakte os, inden du foretager købet, hvis du finder en lavere pris.
  • Kan ikke kombineres med nogen af vores andre rabatter, tilbud eller kampagner.

2 måder at matche prisen på

HVORDAN GØR DU DET


Send os en e-mail

Send en e-mail til info@nordicagolf.se, og vores kundeservice vil hjælpe dig, marker e-mailen med overskriften "Match prisen".


Giv os et opkald

Du kan få fat i os på 08 - 30 90 90 00 (telefontid mandag - fredag 10:00 - 13:00).