Henter data...

30 dages prøveperiode garanti

For os er det af største vigtighed, at du finder det udstyr og de køller, der passer til dig, og at du er tilfreds med dit valg. Når du køber jernsæt hos os hos NordicaGolf, får du derfor altid 30 dages prøvegaranti. Det betyder, at du trygt kan købe dit jernsæt hos os og prøve køllerne på range eller banen. Hvis du i denne periode ikke er tilfreds med dit valg af køller, kan du altid vende tilbage til os, og vi vil hjælpe dig med at vælge et nyt sæt eller refundere dig pengene. Du kan kontakte os på info@nordicagolf.dk eller telefon +468 - 30 90 90 00 for at benytte dig af prøvegarantien og rådgivning om et nyt valg af køller.

Prøvegarantien på 30 dage kan kun udnyttes én gang pr. kunde pr. år, se nedenstående for de fulde vilkår og betingelser.

 Betingelser for "30 dages prøvegaranti"

  • 30 dages prøvegaranti gælder kun for køb af komplette jernsæt (mindst 6 køller, f.eks. 5-pw eller 6-aw) og gælder ikke for komplette golfsæt med medfølgende golftaske. Garantien gælder ikke, hvis du har foretaget dine egne tilpassede valg, der afviger fra standarden (custom fit).
  • 30-dages prøvegarantien kan kun bruges én gang pr. kunde og år og gælder kun for dig, der har foretaget købet (kan ikke overdrages).
  • For at kunne bruge 30-dages prøvegarantien skal køllerne være i god stand. Ved god stand forstås ingen større skader som f.eks. hak eller større ridser i køllehovedet eller skaftet, som er tydeligt synlige for øjet og tydeligt kan ses, når du trækker en finger hen over skaden. F.eks. en skade, der er opstået ved at ramme en sten. Normal slitage fra spil på en bane eller et bat er acceptabel. Vurderingen vil blive foretaget fra sag til sag, og hvis du er usikker på din skade, er du velkommen til at kontakte os med et billede, hvor vi kan afgøre, om skaden er af en sådan art, at vi ikke kan godkende den. Ved skader forårsaget af fabrikationsfejl henviser vi i stedet til den garanti, som du kan læse mere om under vores købsbetingelser.
  • Du må ikke have ændret på køllerne i denne periode. Ved modificering forstås f.eks. ændring af greb, ændring af loft eller skæfte, ændring af skaft, ændring af længde osv.
  • Ved returnering skal køllerne rengøres og returneres på en sikker måde for at undgå transportskader.

Hvis du vil gøre brug af vores 30-dages prøvegaranti, bedes du kontakte vores kundeservice på info@nordicagolf.dk