Købevilkår

Henter data...

Priser

Samtlige priser på www.nordicagolf.dk er inklusive 25 % moms. Priserne er dagspriser.

Bestilling

Der kan bestilles varer/ydelser hos NordicaGolf via vores hjemmeside på www.nordicagolf.dk eller via telefon/email.

Nordicagolf.dk accepterer dit køb ved at sende varen til dig. Dog, vil dit køb kun blive accepteret, hvis der ikke er fejl i de beskrivelser og priser, som er vist på denne hjemmeside. Dette gælder også forbeholdet for udsolgte varer.

Når du handler med www.nordicagolf.dk indgås aftaler på følgende sprog: Dansk.

Når du er oprettet hos www.nordicagolf.dk, har du mulighed for at se tidligere ordre ved en login mulighed på hjemmesiden. Dette kan ske via "Login"-linket øverst til højre på siden. Her vil du også have mulighed for at rekvirere en ny ordrebekræftelse på tidligere bestillinger

Betaling

Hos os kan du betale på følgende måde:

  • Med Dankort, Visa, Maestro eller Mastercard.
  • PayPal
  • Klarna faktura

Betaling med kreditkort / kryptering

I vores Internetbutik beskytter vi dine oplysninger ved hjælp af SSL-kryptering. SSL står for Secure Sockets Layer og er en funktion, der betyder, at al information der sendes mellem køber og sælger krypteres. For at gøre betaling med betalingskort så sikkert som muligt, sendes al information med SSL-kryptering (Secure Sockets Layer). Det betyder, at informationen går gennem en sikker forbindelse og at dine kortoplysninger ikke kan aflæses af udenforstående. Vi samarbejder med Payment Services AB (www.dibs.se), som via en stærkt krypteret opkobling med din bank, kontrollerer at kortet er gyldigt for køb. Når du handler med kort, forbeholder vi os retten til at gennemføre en personkontrol.

Indsigt og indsigelser, jf. persondatabehandlingsloven.

Som registreret har du altid mulighed for indsigt og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Levering

Hvis varene, som du har bestillt, findes i lager, sender vi dem indenfor 48 timer, weekender ikke indberegnet. Herefter tager fragten mellem 2 og 3 dage. En uekspederet vare kommer tidligst at kunne leveres til det dato, der står på din bestilling.

Fragtomkostninger

Fragten koster mellem 45 kr og 79 kr kr. afhængigt af, hvor stor pakken er. Samlet køb over 750 kr. leveres fragtfrit.

Prøv dine klubber i 30 dage

Vi ved, at folk gerne vil prøve deres golfkøller, før de køber dem, så vi har fundet denne løsning til dig. Når du har bestilt golfkøller hos os, kan du frit afprøve dine golfkøller på din egen driving range. Hvis du ikke er tilfreds, har du mulighed for at returnere golfkøllerne til os inden for 30 dage efter købet* og få 80 % af golfkøllernes værdi tilbage i form af en værdicheck. Som kunde skal du betale returfragt til os.

Dette tilbud gælder for alle produkter, der har dette ikon på produktsiden:

Du kan også returnere dine golfkøller inden for 14 dage og få dine penge tilbage, hvis de ikke er brugt.

*Garantien gælder ikke for køller fra Wilson, Spalding, Legend, Cobra og Mizuno. Garantien kan højst anvendes 3 gange.

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.nordicagolf.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.
HVIS du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har MODTAGET varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset.  Du kan også fortryde ved fysisk fremmøde på adressen, dog kun efter forudgående aftale.
 
Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har konstateret at du er tilfreds med varen og derfor vil beholde varen. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde, at varens salgsværdi forringes, og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Åbent køb gælder ikke for golfskafter, hvor kunden vælger at få den monteret med adapter og grip.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Reklamationsret

Når du handler på www.nordicagolf.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til vores adresse:

NordicaGolf
Staffans väg 6b
192 78 Sollentuna
Sverige

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Online Dispute Resolution

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage

Personoplysninger

www.nordicagolf.dk er ansvarlig for behandlingen af de personlige oplysninger du som kunde giver os. Dine personoplysninger behandles af www.nordicagolf.dk for at kunne administrere dine indkøb og til markedsføringsformål.

Hvis du på et tidspunkt har accepteret at dine oplysninger bliver anvendt til direkte markedsføring, og du ikke længere ønsker dette, eller vil rette nogle oplysninger, skal du skrive til:

NordicaGolf
Staffans väg 6b
192 78 Sollentuna
Sverige

For at du kan indgå en aftale med os via hjemmesiden, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
navn
adresse
telefonnummer
e-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, kun med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos www.nordicgolf..dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via hjemmesiden, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Det er kun medarbejdere hos www.nordicagolf.dk aps der har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysningerne afgivet til www.nordicagolf.dk videregives, eller sælges, på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som kunde hos www.nordicagolf.dk har du ret til at få oplyst hvordan dine personlige oplysninger bliver brugt. Henvend dig i så fald til ovenstående adresse.