Kvalitetsguide til vores brugte golfbolde

Henter data...

Brugte golfbolde vaskes, mærke og type sorteres og derefter bedømmes de ud fra farve og overfladetilstanden. Golfboldens tilstand afgør golfboldens karakter, og hvordan vi skiller de gode fra de fortræffelige golfbolde.

De brugte golfboldes karakterer er angivet nedenfor. Karakteren og nummeret betegner den brugte golfbolds tilstand.

Kvalitet A - Fortræffelig tilstand - Udseende og følelse af denne bold svarer til en ny golfbold.

A-kvalitets genbrugsgolfbolde er de bedst tilgængelige og vælges derfor af mange golfspillere, uanset spilleniveau. A-boldene ser både ud som og føles som en bold, der kun er blevet slået til en gang, hvorfor de identificeres som 'Et Huls Vidundere' (One Hole Wonders).

Fortræffelig Tilstand - Udseendet og følelsen svarer til en ny golfbold. Denne golfbold ser ud som ny, eller næsten ny og har bibeholdt den originale farve og glans. Disse golfbolde vil have små spillermarkeringer, hold og virksomhedslogoer.

Andre forhandlere vil beskrive denne kvalitet som: AAAA, PEARL, PERFECT, 1st QUALITY, GRADE 1.


Kvalitet B - Meget god tilstand - Svarer til en golfbold, som er blevet spillet med på enkelte huller.

Kvalitet B brugte golfbolde er rene, spilbare og har moderate overfladepletter og mindre til moderate farvemærker. Ingen af overflademærkerne eller pletterne vil have indflydelse på kursen, distancen eller boldens flyvebanen.

Meget god tilstand - Golfboldens tilstand svarer til en golfbold, som er blevet spillet med på enkelte huller. Der kan forekomme enkelte kosmetiske pletter og misfarvning i nogle af forsænkningerne. Der kan være en mindre forskel i farve og glans. Integriteten og flyveegenskaberne er ikke kompromitteret. Disse golfbolde vil have små spillermarkeringer, hold og virksomhedslogoer.

Andre forhandlere vil beskrive denne kvalitet som: AAA, NEAR MINT, NEAR PERFECT, 2nd QUALITY, GRADE 2.


Kvalitet C - God tilstand - Disse brugte golfbolde kan have små skrammer og pletter.

Kvalitet C genbrugte golfbolde er det bedste køb for pengene og de mest eftertragtede bolde inden for golf i dag. Kvalitet C brugte værdispækkede bolde er 100% spilbare og et godt køb for golfspillere der er nye eller spiler fra tid til anden.

God tilstand - Disse brugte golfbolde kan have små skrammer og pletter. Der kan forekomme mindre misfarvninger og noget af aftrykket kan være tværet ud. Kasserede bolde af højre kvalitet og træningsmodeller kan være inkluderet. Ingen bolde af dårligere kvalitet inkluderet. Disse golfbolde vil have små spillermarkeringer, hold og virksomhedslogoer.

Andre forhandlere vil beskrive denne kvalitet som: AA, VERY GOOD, GOOD, 3rd QUALITY, GRADE 3.