Loading

Golfskafter

Vis som Tabel Liste

Varer 1-9 af 1448

Side:
pr. side
Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-9 af 1448

Side:
pr. side
Sorter faldende

Her finder du en lang række af de bedste golfskafter for både jern, køller og puttere. Hvis du leder efter golfskafter i stål, kan vi tilbyde golfskafter fra True Temper, Project X, Apollo og KSB. Hvis du leder efter golfskafter i grafit, kan vi tilbyde golfskafter fra Aldila, UST-Mamiya, Grafalloy, Fujikura og mange flere.

Hvis du ønsker at udskifte golfskafter på dine køller, er det også vigtigt af du måler længden af tippen på dit gamle golfskaft. Den mest almindelige længde på tip for et golfskaft til jern er 0,370” og 0,335” for golfskaft til køller, men nogle OEM-producenter som TaylorMade, Callaway og Titleist benytter golfskafter med tip på 0,355” for jern og 0,350” for køller (fairwaykøller og drivere).

Når du vælger et golfskaft, skal du forsøge at finde det rigtige golfskaft, der matcher hastigheden på dit sving og leverer den rette boldlængde til dig. Lav torque vil gøre at golfskaftet drejer mindre, så hvis du har høj svinghastighed, skal du se efter golfskafter med lavere torque og omvendt.