Golfskafter

Golfskafter

Hos NordicaGolf finder du et bredt udvalg af de bedste mærker af golfolfskafter til både jernkøller, woods og puttere. Hvis du er på udkig efter stålskafter, kan vi tilbyde golfskaft fra True Temper, Project X, Apollo, Nippon og KSB. Hvis du leder efter grafitskafter, kan vi tilbyde golfskafter fra Aldila, UST-Mamiya, Grafitdesign, Grafalloy, SK Fiber, Fujikura og mange flere.

Hvis du vil skifte skaft i dine klubber, er det også vigtigt, at du måler spidsstørrelsen på de gamle skaft. De mest almindelige tipstørrelser for jernkøller er 0,370 "og 0,335" for woods, men nogle OEM'er såsom TaylorMade, Callaway og Titleist bruger skaft med en spidsstørrelse på 0,355 "til jernkøller og 0,350" til wooder (fairway woods og drivere).

Når du vælger en skaft, skal du prøve at finde en skaft, der passer til din svinghastighed, og som giver dig den rigtige kuglebane. Et lavt drejningsmoment får akslen til at vri mindre, så hvis du har en høj svinghastighed, skal du kigge efter skafter med lavere drejningsmoment, og vice versa.

Henter data...
Vis som Tabel Liste

Varer 1-18 af 1640

Side:
pr. side
Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Varer 1-18 af 1640

Side:
pr. side
Sorter stigende